Dennenlaan 12A 2340 Beerse

info@detempelier.be

Bel: 014 89 97 40

Kies hier of u voor een bedrijf een foodtruck wilt of particulier

Waarom ons?

Ons verhaal

Mobiele Catering De Tempelier is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, dus we weten heel goed wat we doen. Bij ons kunt u zeker zijn van lekker frietjes, snacks en sauzen. We zijn actief over heel de Benelux, ja zelf in het buitenland.


Sinds 1993 start in Antwerpen Anselmostraat. De wortels van dit bedrijf bevinden zich in Antwerpen, begin 1993 gaan Jim & Brenda op jonge leeftijd van start in de Anselmostraat 73 2018 Antwerpen. Ze blazen de toen reeds tijd leegstaande frituur op de hoek van Fourmentstraat en Anselmostraat nieuw leven in.

Hier was al sinds de jaren zeventig een frituur gevestigd tot dan met wisselend succes, naargelang de uitbaters die hen voorgingen.

Het koppel is jong en ze zijn vastbesloten er iets van te maken. De zaak wordt al snel een succes. De klanten kunnen de frieten die Jim bakt echt smaken, verder zijn er de zelfbereide producten die zeer populair zijn, stoofvlees, tartaar, verse brochette met de hamburger DEN HOEK als topper.


Sinds 2009 mobiele frituren. Door de reputatie van frituur den hoek wordt er wel eens gevraagd of ze thuis geen frieten konden gaan bakken voor verjaardagsfeestjes. Zo werd de eerste mobiele frituurwagen leven in geblazen, dit kwam onder de naam frituuraanhuis. Door de heerlijke frieten & jarenlange ervaring werd dit een groot succes. Daarom werd de frituur verkocht en kozen ze om volledig op mobiele frituren te richten.


Sinds 2017 niet enkel frituren meer. Door de stijgende populariteit van de foodtrucks beslisten ze om uit te breiden naar andere soorten food.

We bieden inmiddels al meer dan 7 verschillende soorten food aan. Door deze weg in te slaan kunnen ze de huidige klanten een groter aanbod bieden en zo garanderen ze groei in de sector.


De Tempelier is een echt familiebedrijf. Op het moment wordt het bedrijf geleid door Jim en jongste zoon Emiel zo is er opvolging en kunnen we verdere groei verzekeren. Inmiddels telt ons wagenpark 20+ foodtrucks met een flexibel team van 25+ werkkrachten. Ons personeel wordt professioneel opgeleid door Jim.

Bij Jim kan je ook opleiding friturist volgen in de Syntra te Leuven hier leer je alle kneden van het vak en wordt je opgeleid tot een echte friturist.

Bedrijfsevenementen

Ons klantenbestand is inmiddels ver uitgebreid in de bedrijvensector. Zo verzorgen wij steeds de catering voor kleine en grote bedrijven. Dit kan van 20 personen tot en met 5000 personen.

Publiekscatering

Ook zijn wij steeds meer actief op festivals & grote evenementen. Zo kunt u ons steeds vinden tijdens de matchen van Lierse Kempenzonen en Racing Mechelen. Ook op de cyclocross vindt u ons terug.


Privé-feesten

Back to the roots. Zo is het allemaal begonnen Privé-feesten. Ook hier zijn wij nog steeds zeer actief in. Door de kwaliteit van de producten en getraind personeel, leveren wij steeds een op en top service.

ONZE PARTNERS

ONZE PARTNERS

Contacteer ons

U heeft een vraag?

U heeft een vraag? U kan ons steeds telefonisch of via mail contacteren. Heeft u interesse in een van onze foodtrucks en u wenst een offerte? Gelieve een foodtruck te kiezen en uw offerte vraag in vullen op de website van de foodtruck.

Contacteer ons via mail

Enkel voor algemene vragen, voor offerte vragen gelieve dit te doen via één van onze foodtruck websites.

PERS

Enkele artikelen over ons

Stiel kennis maakt het verschil

Artikel van Het Nieuwsblad

Wie wil afslanken moet frieten eten

Artikel van De Standaard

10 beste frituren

Artikel van de Knack

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen.

De Tempelier uw partner is al uw catering benodigdheden.

BE0477.585.240


KANTOREN & MAGAZIJNEN

Dennenlaan 12A 2340 Beerse

info@detempelier.be

014 89 97 40

Bereikbaar op:

ma - vr: 09:00 - 17:00

za - zo: 09:00 - 21:00

© 2021 De Tempelier. Alle rechten voorbehouden